jún 11

YoxView javítás

Két olvasónknak köszönhetően elkészült egy javítócsomag a YoxView plugin-hoz, így az (többek között) a jQuery 1.9.1-es verziójával is használható már! Köszönjük!

További részletek a plugin adatlapján a Tippek c. bekezdésben: Yoxview

aug 01

jYoutube és Fancybox egyszerre!

Egyik olvasónk "pároztatta" a két plugin-t, ezzel egy még látványosabb, hasznosabb megoldást létrehozva.

További részletek a plugin adatlapján a Tippek c. bekezdésben: jYoutube

ápr 07

jQuery-plugins.hu a Facebook-on!

A héten elindult a jQuery-plugins.hu facebook oldala!

tovább »

jún 16

jQuery frissítés

Az oldal átállt a jQuery 1.6.1-es verziójára...

tovább »

jún 11

Frissítve - miniMeFeed

Elkészült az RSS olvasó újabb, 1.1-es verziója.

Az újdonságok:
hibák javítása, frissített kódgeneráló, kisebb minified (tömörített) verzió, valamint új paraméterek a dátumok formázására (dateMode, dayList, monthList)

További részletek a plugin adatlapján: miniMeFeed

ápr 22

Egyből a demo oldalra!

Már jó ideje, hogy a plugin-ok listázásánál a plugin-ok képeire rátettem a demo oldalra mutató linket, hogy aki egyből szeretné látni az adott plugin-t működés közben, ne kelljen feleslegesen az ismertető oldalon is átvergődnie magát.

Mivel ez a kis módosítás nem észrevehető és többen is jelezték, hogy Ők mindig elsőnek a demo oldalt szeretnék látni, így gondoltam hírként is felteszem, hogy ez a funkció van, él, elérhető, használhatjátok! :)

marc 12

Frissítve - Auroramenu

Az oldal legnépszerűbb plugin-jához küldött egyik olvasónk egy kis módosítást. További részletek a plugin adatlapján a Tippek c. bekezdésben: Auroramenu

aug 24

Frissítve - Constant Footer

A plugin hiányossága volt (a Tippek részben ezt ki is fejtettem), hogy az RSS hírsáv nem tartalmazott bezárás gombot. Ezt a hiányosságot a fejlesztő pótolta és az új, frissített verzió már a jQuery-plugins.hu oldalról is letölthető.

Részletek a plugin adatlapján: Constant Footer

aug 17

Küldd be az oldaladat!

Bár a jQuery-plugins.hu még ezer sebből vérzik, de ahogy szabadidőm engedi, folyamatosan csiszolgatom, fejlesztgetem. Ennek tükrében szeretném a plugin bemutatókat kicsit "élethűbbé" tenni azáltal, hogy valós oldalakat sorolok fel a leírások végén...

tovább »

aug 17

"Lájkolj"

Most már a jQuery-plugins.hu-n is lehetőség van a bejegyzéseket "lájkolni", továbbá a számodra érdekes tartalmakat megoszthatod az iwiw-en, a Startlapon, a Facebook-on, a Google Reader-en illetve a Twitteren is.